18. 4. 2024

Kapacita naplněna

PéPéčka hlásí vyprodáno!

Děkujeme vám za neskutečný zájem o naše závody, který nám předvádíte každý rok, nehledě na místo konání. I letos se nám podařilo naplnit kapacitu 1300 závodníků za pár minut.

 

Letošní přihlášky poznamenala událost, ke které bychom se chtěli vyjádřit. Oddílu LPU se podařilo přihlásit ještě před 21:00. Nechceme, aby tato situace zůstala bez reakce, zeptali jsme se proto LPU, jak tato událost nastala.

Přikládáme oficiální vyjádření předsedy LPU Petra Klimpla:

Celá tato nepříjemnost jde za mnou osobně a já se za ní moc omlouvám.
Na „startovní čáře“ přihlášek je nás z klubů více. Obvykle dva, kteří to umí. Nyní jsme byli tři, dva to dělali v orisu poprvé. Pět minut před zahájením jsem jim podle svého počítače dával telefonické pokyny, jak mají postupovat, a když jsem jim říkal, že mají zmáčknout tlačítko přihlásit, tak jsem ho zmáčknout i já. Neuvědomil jsem si, že mám v orisu velká práva…. Prostě se stalo. Kdyby to bylo o chvíli dříve, tak naše přihlášky vymaže, ale 50 lidi za 4 minuty jednotlivě smazat nejde.
Prostě jsem to zvoral. Věřím, že (jak je jedna filmová hláška) se taková chyba stává jednou za 10 let.
Ještě jednou moje velká omluva za mou nešikovnost, úmysl to rozhodně nebyl.
Zdraví
Petr Klimpl

 

Z tohoto důvodu jsme se rozhodli ponechat závodníky LPU mezi řádně přihlášenými, ovšem do příště upozorňujeme, že proces přihlašování bude důsledně kontrolován a veškeré přihlášky vytvořené před termínem budou smazány.

Věříme, že přihlášení i náhradníci tuto situaci přijmou s pochopením.

 

Ještě jednou děkujeme za váš zájem o Pěkné prázdniny.