26. 3. 2024

Ukázky terénu

Zbývá nám necelých šest měsíců do závodu a my vám přinášíme první informace k letošním Pěkným prázdninám. Abyste se měli na co těšit, máme pro vás několik fotografií z terénu letošního ročníku.

Jako první Drábovna. To je místo, kam se někteří těší a jiní se ho obávají, ale určitě v každém zanechává silný dojem. Tentokrát jsme se rozhodli vám ukázat Drábovnu z trochu jiného úhlu než je zvykem a to bez skalních průchodů a vysokých skalních věží. Ale nebojte, i tak si při závodě skal užijete do sytosti.

V další z etap se podíváme do úplně nového prostoru. Je nám jasné, že jste zvědaví a rádi byste chtěli vědět víc, ale my vás budeme ještě chvilku napínat… Nicméně následující obrázky by vám mohly napovědět.

Zbývá jeden prostor, který již někteří možná znají, ale troufáme si říct, že velká část z vás ještě neměla možnost se zde proběhnout. Opět nebudeme prozrazovat název terénu, ale prostřednictvím fotografií vám napovíme. Nenechte se zmást, i při této etapě půjde především o typický PPčkový terén.

Intenzivně pracujeme na potřebných povoleních pro konání závodu, abychom pro vás připravili co nejlepší zážitky a odjížděli jste od nás spokojení. O termínu otevření přihlášek vás budeme informovat již velmi brzy.